Kis Zoltán - mobilkemence.hu

Mobilke



Bemutatkozás:

Évekkel ezelőtt kezdtem kemencékkel foglalkozni. Mivel nagyobb baráti társaságban is szeretek sütni-főzni, már csak egy kemencét kellett találnom. Saját kezűleg építettem egy búbos kemencét, kikértem régi mesterek és öregek tanácsát, ez viszont annyira jól sikerült, hogy nem volt többé megállás...
Az első kemencét még számos követte, csak saját házamban és kertemben már három különböző típusú és fajtájú üzemel, de - ahogy az lenni szokott - a barátaimnak is és lassan az ő barátaiknak is kellett egyet - egyet építeni. Említettem, hogy nagy a baráti társaság, mindannyian szívesen főzünk együtt, de volt olyan helyzet, amikor már nem akartunk bográcsozni, flekkenezni és szívesen sütöttünk volna.
Ekkor jött az ötlet, hogy építek egy olyan kemencét, ami hordozható lesz, akár egy utánfutóra ráfér és mégis a sütés örömét, hangulatát adja majd vissza. Elkészült az első mobilkemence, amelyet azóta már nagyon sok követett és nem múlik el családi, baráti alkalom anélkül, hogy ne főznénk vele! Próbálja ki Ön is ezt a különlegességet! Főzzönk kemencénkkel bárhol, bármikor - a vele készített étel még különlegesebb, még finomabb lesz!

Céges és magán bulikon sütést - főzést vállalunk mobilkemencénkkel a helyszínre kitelepítve!




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

5630 Békés, 5630 Békés, Vashalom u. 1.   térkép>

Telefonszám:

+36 70 3289087

Fax szám:

E-mail cím:

mobilkemence@gmail.com, dasakz@gmail.com

Weboldal(ak):