Lipták Pál-Lapostetők Szigetelése

Szigetelés, ipari műgyanta padlók készítése



Bemutatkozás:

Az ország területén valamint külföldön, vállalok munkavégzést, gyors munkakezdéssel, javítási feladatok esetén is.
Vállaljuk önterű ipari műgyantapadlók készítését az SKW-MBT Hungária Kft. anyagaiból.
Vállalkozásunk 6 fővel dolgozik, és magánszemélyek, illetve közületek megbízásainak egyaránt eleget teszünk az ország bármely területén.
Szakmai elismerés:
Az év tavaszán a CONSTRUMA építőipari szakkiállítás keretében adták át az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetsége által meghirdetett Év tetője pályázat díjait. A nemzetközi zsűri lapos tető szekcióban a kiskunfélegyházi Fornetti pékárú üzem esztétikus szakszerű tetőfedéséért Lipták Pálnak dicsérő oklevelet adományozott.
A tető felülete a kapcsolódó épület vápacsatornájával együtt meghaladta a 3600m2-t.
A kivitelezés gondos tervezés, műszaki előkészítésben vette kezdetét, melyet a magas elvárások, illetve a rövid kivitelezési határidő tett még indokolttá. A tetőszigetelés rétegjének tervezésekor kiemelt szempontként kezeltük az alsó helyiség közti várható hőingadozásokat, illetve a fokozott páraterhelést. Az előre gyártott panelekre kellősítés után, foltonkénti lángolvasztással párafékező réteget fektettünk BAUDER SCHWARTE V60 S4 szigetelőlemezből, melyre 10cm ROCKWOOL Dachrok lépésálló kőzetgyapot hőszigetelés került. A vízszigetelés első rétege BAUDER SCHWARTE PYE PV 200 S4 üvegszövetes modifikált bitumenes lemez, melyet az átfedések mentén dűbelekkel rögzítettünk a födémhez.
A szigetelés záró rétege BAUDER SCHWARTE PYE PV 200 S4 palaőrleményes lemez, teljes felületű lángolvasztással.
A tetőfedés bádogos részét, illetve a tetőn elhelyezett gépészeti elemek tartóvázát is mi készítettük el. A nagyszámú tetőáttörés nem kis kihívást jelentett.
A munkára 14 év anyag és kivitelezői garanciát vállaltunk a szigetelőlemez gyártóval összhangban.




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

5630 Békés, Széchenyi tér 2. 3/21.   térkép>

Telefonszám:

+36 20 9712200, 66 417-214

Fax szám:

E-mail cím:

Weboldal(ak):