Orbital Dental Fogtechnika

Kerámia koronák, hidak, inlay, implantátumos fogpótlások, protézisek, stb.

Bemutatkozás:

Bere Árpád fogtechnikus vagyok, az Orbital Dental Fogtechnikai Laboratórium vezetője. Szakmámat Hódmezővásárhelyen szereztem 1998-ban. Ezt követően Budapesten, Torontóban, Barcelonában és Szegeden dolgoztam elsajátítva a szakma különböző technikáját. 9 év alkalmazottként végzett munka után 2007-ben önálló vállalkozást indítottam Magyarország egyik családias hangulatú üdülővárosában, Gyulán.
A laboratórium tulajdonosaként a megalapítással az volt a célom, hogy külföldön és Magyarország fejlett laboratóriumaiban szerzett tapasztalataimat felhasználva, magas színvonalú és teljeskörű szolgáltatást nyújtsak szülővárosomban az itt élőknek és ide látogatóknak.
Meggyőződésem, hogy jó minőségű munkát csak magas színvonalú gépekkel és anyagokkal, valamint felkészült szakemberekkel lehet végezni. Laboratóriumunkban kizárólag nemzetközi szabványoknak megfelelő, minőségi - bevizsgált nyugat-európai és japán- alap- és segédanyagokat használunk fel. Munkáinkat szigorú precizitással, pontos határidővel készítjük el, nyugat-európai minőségben, de jóval alacsonyabb árakon. Munkáinkra általában 5 év garanciát vállalunk.

MUNKÁINK:
- Kerámia koronák, hidak (nemesfém, nem nemesfém, cirkónium)
- Inlay , onlay (gradia, arany)
- Fémlemezes munkák (nemesfém, nem nemesfém)
- Kombinált munkák (rejtett elhorgonyzások, teleszkóp rendszerek, kivehető hidak)
- Implantátumos fogpótlások
- Teljes, ill részleges kivehető protézisek, műtéti sablon
- Protézisek javítása




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

5700 Gyula, Béke sgt. 28.   térkép>

Telefonszám:

06-20-914-0025

Fax szám:

E-mail cím:

orbital.dental@gmail.com

Weboldal(ak):

,