MESZLÉNYI-AUTÓ

Renault, Dacia, Toyota, Citroën márkakereskedés és szerviz



Bemutatkozás:

1994 szeptemberében, 15 évvel ezelőtt Békéscsabán a Kazinczy utcában az akkor még Meszlényi és Társa Bt. néven működő, mai „Meszlényi-Autó” Kft. megnyitotta első egységét, szerényebb méretekben és körülmények között, mint a jelenleg ügyfeleink által ismert telephelyünk.

Békés megye területén kizárólagosan láttuk el a Renault márka teljes körű képviseletét. 2004 szeptemberében vette fel társaságunk a Dacia márka teljes körű képviseletét is térségünkben, mellyel országos viszonylatban kimagasló eredményeket sikerült elérnünk. 2005 szeptemberében birtokba vettük vadonatúj telephelyünket Békéscsabán, a 44.sz főút mellett, az Almáskerti Ipari Park 2. sz. alatt. Itt már kibővült szervizszolgáltatásokkal és megfelelő méretű, elegáns épületben, kényelmesen, magas színvonalon áll módunkban fogadni ügyfeleinket mind új, vagy használt autó vásárlásakor, mind szervizbe érkezéskor. 2007 szeptemberében kezdte meg a Toyota márka megyei képviseletét a hozzánk tartozó A1 Autó Kft., majd 2008 májusában elkészült az új, szintén komplex szolgáltatásokat nyújtó épület, mely ettől kezdve a Toyota márka méltó otthona lett Békéscsabán. 2009 szeptemberében ismét új márkát vettünk szárnyaink alá, hiszen a Citroën békés megyei teljes körű képviseletéért is mi felelünk immár.

Munkánkat a legkorszerűbb eszközökkel, európai színvonalon végezzük. Büszkék vagyunk az általunk nyújtott szolgáltatások minőségére. Legyen az karosszéria, fényező munka, műszaki vizsga, eredetiségvizsgálat, vagy teljes körű biztosítási ügyintézés, magasan képzett szakembergárda áll ügyfeleink rendelkezésére.

Mára az újautó értékesítés és a szervizszolgáltatás mellett felfejlesztett használt autó kínálattal várjuk azon érdeklődőket, akik nem újautó vásárlásában gondolkodnak. A több mint 100 darabos készlettel új alternatívákat ajánlunk, mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb haszon-, illetve személygépjárművet. A nálunk vásárolt új és használt gépkocsikra helyben kötjük az ügyfeleink számára legelőnyösebb biztosítást, s amennyiben káresemény következik be, ha nálunk javíttatja a gépkocsit, kedvezményt adunk. Saját kárszakértőnk van, a káresemény komplett ügyintézését mi végezzük. Igyekszünk ügyfeleink minden gépkocsival kapcsolatos problémáját megoldani. Ezért csere- és bérautó szolgáltatás vehető igénybe akár egy biztosítási káresemény rendezésének időtartamára, akár egy egyszerű nálunk végzett javítás idejére. A műszaki vizsgáztatás nálunk sorban állás nélkül, előre egyeztetett időpontban történik.

15 éve hiszünk abban, hogy ügyfeleink nagyra értékelik, mi nem értékesítünk és javítunk, hanem európai színvonalon komplex szolgáltatást nyújtunk.




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

5600 Békéscsaba, Almáskerti Ipari Park 2.   térkép>

Telefonszám:

06/66/519-200

Fax szám:

06/66/519-210

E-mail cím:

Weboldal(ak):