La Rete Hungária Kft.

Sporthálók, labdafogó hálók, biztonsági-hálók, védőhálók gyártása



Bemutatkozás:

A La Rete Hungária Kft. az úgymond „anyacég” nevét kölcsönözve a 2000. év végén alakult. Telephelyünk Békés megye északi csücskén, a gyógyvizéről is híres Füzesgyarmaton található. Fő profilunk: sportháló készítés, sporthálók gyártása.

Sporthálók keretén belül: a futballhálók mellett, terem foci, kézilabda, kosárlabda, röplabda és teniszháló-kat is gyártunk és forgalmazunk. Ezek mellet a sportháló kategóriában az egyre jobban feltörekvő és egyre divatosabb strandröplabda, strandtenisz és strandfutballhálókat és azok kiegészítőit: mint pályajelölő szalagkészletek, állványok, tartószerkezetek forgalmazása is palettára kerültek de ugyanitt megtalálhatók még a sípálya "védőháló"-k, térhatároló hálók, labdafogó hálók és biztonsági-hálók, illetve védőhálók is.

Sporthálóinkat ajánljuk kluboknak, egyesületeknek, iskoláknak; védőhálóinkat sportcsarnokokba, sportlétesítményekbe és sportrendezvényekre míg a leesés elleni biztonsági hálókat építkezésekre, hídfelújításokra, oda ahol az emberek élete veszélyben lehet.

A sporthálóink között vannak még: vizilabda háló, tollasháló, teremfoci hálók, kapuhálók, ugrálókötél, labdatartó zsákok, védőhálók stb. többféle kivitelben. Forgalmazunk pályaberendezési termékeket-, kiegészítőket is, mint: kapuk, kapu mögé védőhálók, palánkok, állványok, pálya kiegészítő felszereléseket.

Cégünk másik profilja a függőágyak gyártása és forgalmazása, ezen belül függőágyak a kicsiknek, nagyoknak, két személyes függőágyak és családi függőágyak, nikaraguai függőágyak és függőszékek és állványai, olasz függőágyak és állványai saját készítésű függőágyak olasz alapanyagokból.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

5525 Füzesgyarmat, Kossuth u. 87.   térkép>

Telefonszám:

06/30/2055182

Fax szám:

E-mail cím:

laretehu@fuzestv.hu

Weboldal(ak):

,