Sárkány Cukrászda és Vendégház

Friss sütemények, torták, sajátfőzésű fagylalt. Kényelmes, fürdőszobás szobák



Bemutatkozás:

CUKRÁSZDA

Sárkány Mihály Cukrászmester 1991-ben kezdte vállalkozását az ÁFÉSZ-tól bérelt, majd megvásárolt cukrászműhelyben. Kezdetektől a mai napig a cukrászműhellyel egy épületben lévő süteménybolt szolgálja ki a vendégeket sajátfőzésű fagylalttal és friss napi süteményekkel.

1999-ben lehetőség nyílt egy új cukrászda nyitására a falu központjában. A 40 fő befogadására alkalmas klimatizált cukrászda a már megszokott választék mellett, bonbonokkal valamint kávékülönlegességekkel várja az arra járókat. A nyári időszakban a cukrászda előtti téren a kerthelység biztosít helyet a sütemények és fagylaltkelyhek elfogyasztására.

Vállaljuk különleges formájú és ízű torták, valamint extra méretű /több száz szeletes/, vagy saját fényképpel ellátott torták elkészítését és kiszállítását a környező településekre. Lakodalmakba mennyasszonyi torták mellett édes és sós aprósütemények megrendelését is várjuk.

VENDÉGHÁZ

Kondoros központjában a Cukrászda emeletén és padlásterén kialakított skandináv stílusú szobákkal várjuk vendégeinket.

Minden szobához saját fürdőszoba és TV tartozik. Közös használatú jól felszerelt konyha /hűtő, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, mosogató, kenyérpirító, kávé és teafőző, evőeszközök, edénykészlet / biztosít főzési lehetőséget. Zárt udvarban parkolási, grillezési lehetőség.

- 1db családi 4 ágyas szoba
- 3db 2 ágyas szoba (pótágyazható)
- 1db franciaágyas szoba




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

5553 Kondoros, Hősök Tere 3/1   térkép>

Telefonszám:

06/66/389-013, Mobil: +36 30/ 9117510

Fax szám:

E-mail cím:

sarkanymihaly@freemail.hu

Weboldal(ak):