Frankó Tanya Vendégház

Szállás, vendéglátás



Bemutatkozás:

Vendégházunk minden igényt kielégítő vízparti szállás, Szarvastól 4 km-re a Körös partján.16 fős családok, baráti társaságok kényelmes, kulturált pihenését, kikapcsolódását is biztosítjuk az igényesen berendezett vendégházban.
Öt tágas hálószoba, felszerelt konyha, étkező, két fürdőszoba, szauna várja Önt és családját.
Hatalmas udvar, fürdőmedence, dézsafürdő, szabad tűzhely , 50 méter gondozott vízpart, kenu, motorcsónak áll a pihenni vágyók rendelkezésére!
A kertben felállítható rendezvénysátrak, gyerekek részére camping sátrak, grillezési, bográcsozási lehetőség! Szauna, dézsafürdő, medence!
A Frankó Tanya nem nyaraló, hanem falusi turizmus céljából épült 220nm-es vendégház, ahol csend van és nyugalom, a város 4km-re helyezkedik el.
A vendégház tágas és kényelmes, fűthető, klimatizált szállás, ahol egész évben várjuk Önt!
A vendégházban minden az Ön kényelmét és zavartalan kikapcsolódását szolgálja, semmi ne zavarja Önt a családi nyaralás, pihenés során. Ezért van ez a szállás igényesen és ízlésesen berendezve, folyamatosan felújítva.
Hatalmas (5 hektár) megművelt terület , 5000 nm gondozott pihenőkert és gyümölcsös várja az igényes falusi turizmus kedvelőit.
Családosok számára a gyerekeknek sátrazási lehetőséget is biztosítunk, amelyhez minden szükséges eszközt a rendelkezésükre bocsátunk!
A vendégházat nem kell megosztania senkivel. Csak az van a házban, akit Ön ismer és szeret, így a családi nyaralás zavartalan és garantáltan egy életre szóló élmény lesz!




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

5540 Szarvas, Mótyói szőlők 72/2.   térkép>

Telefonszám:

06/66/312-466, 06/20/915 7662

Fax szám:

06/66/312-466

E-mail cím:

frankotanya@gmail.com

Weboldal(ak):